Priser og info

 Midtkiløra`s Kennel & Hundepensjonat er et off. godkjent hundepensjonat med 35 års erfaring og setter hvert enkelt individ i fokus. Hver enkelt hund blir behandlet etter sin egen adferd ved ankomst på kennelen, og får bruke sin tid med kennelvakten til den selv er trygg og vil være med videre inn i kennelområdet på egne premisser, så får hunden eget rom med alt det eieren ønsker hunden skal ha på rommet sitt som bur(med døra åpen), seng, bamser, leker osv. Når hunden finner det trygt for å bevege seg ut å se på evt. andre hunder, har den en egen hundegård først for å gjøre seg kjent og trygg. Videre er det hunden selv som bestemmer fremdriften i kennelens aktiviteter utover dagen med andre hunder, dette for å få hunden trygg på omgivelsene under oppsyn av kennelvakten som igjen arkiverer alle opplysninger om hundens adferd iht. andre hunder osv. for å lette arbeide og forberede nettopp DIN hund når den kommer for et senere opphold.

Informasjon om beliggenhet:

E-6  ved Trondheim Lufthavn Værnes tar du av til  E-14 ved Stjørdal sentrum, opp mot Meråker og Sverige. Ca. 17km. fra Stjørdal sentrum fra E-6 opp E-14 ligger Sona Camping ca. 50m fra E-14 v/Stjørdalselva.Hundepensjonatet ligger idylisk til ca. 400 m fra E-14.

Informasjon om aktiviteter:

Midtkiløra`s Kennel & Hundepensjonat aktiviserer hundene fire ganger daglig i store hundegårder i idylliske områder v/Stjørdalselva. All aktivitet med hundene er under oppsyn med kennelvakter for å få et mest mulig skånsomt opphold for DIN hund, og det er viktig at hunden får den ro og hvile under kenneloppholdet. Derfor er vi strenge på inn og utleveringer utenom avtalt tid, men alt kan avtales. Hundene står i fokus hos oss, og vi jobber under mottoet  hundens trivsel – vårt ansvar! 

 

Gunnpriser fra kr:

Priser er per. påbegynte døgn.

*1 Hund kr.300.-inkl. mva. 

*2 Hunder kr.400.- inkl. mva. (samme eier) 

* 3 Hunder kr. 550.- inkl. mva. (samme eier)

* Over 3 stk. kr. 150.- inkl. mva. pr. stk. (samme eier)

Prisen inkl. mat. 

Henting / Bringing  kan avtales.

*Inn formiddag og ut ettermiddag 150,-

*Inn/Ut utenom åpningstider 150,-

 

Bestilling på tlf: 92 64 97 11